Voor dinsdag 20.00 besteld = donderdag thuisbezorgd!

Ons verhaal

Als fervent marktgangers vonden Dolf, Yasin en Tom het maar al te vervelend dat de markten om hen zich door de coronacrisis sloten.

Niet alleen omdat zij nu de verse, lokale en goed geprijsde producten van de markt misliepen maar vooral ook voor de ondernemers. Deze kwamen nu namelijk zonder inkomen thuis te zitten...

Dat moet toch anders kunnen!

Bezorging voor de Haagse Markt

Samen begonnen de drie studenten te brainstormen en kwamen ze tot verschillende oplossingen. Het doel? Een goed inkomen voor de ondernemers en topproducten voor de consument.

Samen met ingewijden bij de Haagse markt kwamen ze uiteindelijk tot de bezorgoplossing van vandaag. Een platform waarbij de ondernemer centraal staat en zijn creativiteit kwijt kan, maar daarnaast één die makkelijk en veilig is voor de consument.

Bestel vandaag

De ondernemer in het zonnetje

Op de markt kan elke ondernemer laten zien wat hem of haar bijzonder maakt. Al snel kwamen we erachter dat dit een element is wat moest blijven in de markt 2.0.

Daarom krijgt elke ondernemer van ons een eigen plek op de website waarin ze hun creativiteit kwijt kunnen. Zo kunnen ze de producten tonen en verkopen op hun eigen manier.

We beginnen met een pilot voor twintig ondernemers. Als het een succes is groeien we door. Eerst in Den Haag en daarna snel bij jou in de buurt.

Aanmelden voor fase 2 kan al, in Den Haag maar ook daarbuiten. Geïnteresseerd? Klik op de knop en lees meer.

Wordt een lokale markt ondernemer